Ljudläggning, inspelning och mixning av tv, poddar, radio, reklam, röster och ljudböcker.

Med ljud i öronen i över 25 år, i studio och fält, bland projekt från mindre filmer till stora internationella dokumentärer. Jag gör allt för att din produktion ska bli mer än vad du kanske föreställt dig. Jag hjälper dig med det mesta inom ljud.

Swoosh, bang, boom, tystnad.

Ljud är för de flesta en ganska abstrakt och svårhanterlig kraft. Men det är också ett av de medier som kan påverka oss mest. Kanske för att inte så många noterar att det finns där. Ibland som en lätt underton och ibland som ett massivt monster mitt i vardagsrummet.

Om du vill kunna ge din produktion det där extra. Sånt som tar den förbi andra produktioner. Då är ljudet ett bra område att börja i.  Men blir det fel är tolleransen lika med noll.

 Mycket att tänka på? Ja, men jag hjälper dig. Ge mig din vision så har jag kunskapen, erfarenehet och verktygen att trolla fram det du letar efter. Dels för att jag gjort det här i 25 år men också för att jag haft lyckan att få prova på så otroligt många olika produktioner. Naturfilmer om älgar, Ungerns vilda hästar, vikingar på Grönland, barnprogram om Zombies, dramatiserade podar med biokänsla, reklam och informationsfilmer mm.

Ta en titt under portfolio Där har jag samlat ett litet urval av sånt jag jobbat med.

 

Det är kul med ljud!