Vad är UX-design?

För att du ska få en bättre förståelse för vad jag kan göra för dig/er vill jag ge en enklare beskrivning av vad UX är.

Tänk dig att du har en idé som du tror på och som du vill nå ut med och tänk om det fanns ett sätt att forma din idé så att när den väl är klar för dina kunder redan är testad, uppskattad och optimerad. Att du genom UX processen vet att din produkt kommer att funka därför att du tagit reda på vad som funkar. Så sparar du pengar och så undviker du att släppa nått som inte möter dina användares behov. Det är användarupplevelsen, UX eller som det också kallas, Experience designer.

Ta en titt i min portfolio

 

Portfolio

För att du ska få en bättre förståelse för vad jag kan göra för dig/er vill jag ge en enklare beskrivning av vad UX är.

Swoosh, bang, boom, tystnad.

Ljud är för de flesta en ganska abstrakt och svårhanterlig kraft. Men det är också ett av de medier som kan påverka oss mest. Kanske för att inte så många noterar att det finns där. Ibland som en lätt underton och ibland som ett massivt monster mitt i vardagsrummet.

Om du vill kunna ge din produktion det där extra. Sånt som tar den förbi andra produktioner. Då är ljudet ett bra område att börja i.  Men blir det fel är tolleransen lika med noll.

 Mycket att tänka på? Ja, men jag hjälper dig. Ge mig din vision så har jag kunskapen, erfarenehet och verktygen att trolla fram det du letar efter. Dels för att jag gjort det här i 25 år men också för att jag haft lyckan att få prova på så otroligt många olika produktioner. Naturfilmer om älgar, Ungerns vilda hästar, vikingar på Grönland, barnprogram om Zombies, dramatiserade podar med biokänsla, reklam och informationsfilmer mm.

Ta en titt under portfolio Där har jag samlat ett litet urval av sånt jag jobbat med.

 

Det är kul med ljud!